Refund Policy

Refund policy van FreeSoulz.nl

Lees hieronder zorgvuldig om ervoor te zorgen dat u voldoet aan ons refund beleid.

1. Algemeen

1.1 Dit refund beleid is van toepassing op alle aankopen die zijn gedaan via de website FreeSoulz.nl. Door een aankoop te doen, stemt u in met dit retourbeleid.

2. Terugbetaling/Refund

2.1 Na ontvangst van uw retourzending zal FreeSoulz.nl het artikel controleren op naleving van de retourvoorwaarden.

2.2 Indien aan alle voorwaarden is voldaan, zal FreeSoulz.nl overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel.

2.3 De terugbetaling zal worden gedaan via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt bij de aankoop. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van de terugbetaling afhankelijk is van uw bank of creditcardmaatschappij.

3. Uitzonderingen

3.1 FreeSoulz.nl behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of gedeeltelijke terugbetalingen te doen in de volgende gevallen:

a) Het artikel vertoont tekenen van gebruik, beschadiging of ontbrekende onderdelen die niet te wijten zijn aan een defect of fout van FreeSoulz.nl.

b) Het artikel is niet binnen de gestelde termijn geretourneerd.

c) Het retourverzoek is niet in overeenstemming met het besproken beleid van FreeSoulz.

d) Er is een ander product retour gestuurd dan dat is er besteld.

4. Contact

4.1 Indien u vragen heeft over dit retourbeleid of een retourverzoek wilt indienen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van FreeSoulz.nl via:

WhatsApp: +31629197862
Instagram:
 @freesoulz2
Mail: contact@freesoulz.nl

Let op: Dit retourbeleid kan te allen tijde worden gewijzigd of bijgewerkt door FreeSoulz.nl. Zorg ervoor dat u regelmatig de meest recente versie raadpleegt voordat u een retourzending indient.

 

Andere voorwaarden:

 

1. Wijziging van gedachten, uitwisseling en onjuist product

1.1 Als u van gedachten bent veranderd, een ander product wilt of per ongeluk het verkeerde product hebt besteld, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via contact@freesoulz.nl. Vermeld uw bestelnummer en naam.

1.2 FreeSoulz.nl kan u adviseren over het retourproces of, indien van toepassing, instemmen met een uitwisseling. Raadpleeg paragraaf 3.1 voor het indienen van een retourverzoek.

2. Fabrieksfout of breuk na gebruik

2.1 Als het artikel een fabrieksfout vertoont of breekt na normaal gebruik, dient u contact op te nemen met onze klantenservice via contact@freesoulz.nl. Stuur foto's van het defecte item mee en vermeld uw bestelnummer en naam.

2.2 FreeSoulz.nl zal het defect beoordelen en, indien van toepassing, een passende oplossing bieden. Raadpleeg paragraaf 3.1 voor het indienen van een retourverzoek. (Keep in mind dat wij alle producten gronding controleren op flaws en authenticiteit voordat ze de post op gaan, dus misbruik maken van dit beleid heeft geen zin).