Adidas x Wales Bonner

Take a Look: Adidas and Wales Bonner Spring/Summer 2024 Collectie

Take a Look: Adidas and Wales Bonner Spring/Summer 2024 Collectie - FreeSoulz

De samenwerking tussen Wales Bonner en adidas blijft ons verbazen met hun nieuwste collectie voor de lente/zomer van 2024. Deze keer hebben ze zich laten inspireren door de indrukwekkende prestaties van Oost-Afrikaanse hardlopers. De collectie bevat zes nieuwe sneakers en diverse kledingstukken die een eerbetoon zijn aan deze atleten, met speciale aandacht voor hun veerkracht, uithoudingsvermogen en toewijding.

 


De samenwerking tussen Adidas en Wales Bonner is in een zeer korte tijd enorm populair geworden. Met name door de Adidas Samba Leopard en de Adidas Samba Metallic Silver:

Deze schoenen deden het voornamelijk goed op sociale media. Denk hierbij aan TikTok, Instagram en Pinterest. Nu, in Mei 2024, komen Adidas en Wales Bonner wederom met een nieuwe samenwerking en ook hier hebben de twee partijen zich niet ingehouden...

De twee modellen die online het meeste aandacht hebben getrokken zijn de Samba Wales Bonner 'Wonder Clay'  en de Samba Wales Bonner 'Desert White'

 


Naast deze twee Samba’s komen ook de Samba Millennium uit in twee verschillende kleuren. Dit model werd oorspronkelijk geïntroduceerd in 2009 en keert nu, Mei 2024, terug!

 

Als laatste brengen Adidas en Wales Bonner een retro silhouet opnieuw tot leven, adidas Originals x Wales Bonner SL 72! Geboren op het podium van de Olympische spelen in München in 1972. Deze legendarische schoen gaat opnieuw uitkomen in het blauw en geel met suède overlays. 

Al met al, is de samenwerking tussen Adidas en Wales Bonner dit jaar wederom niet teleurstellend en komen er maar liefst 6 nieuwe kleuren bij! Ook dit jaar zal een groot deel van deze collectie in een korte tijd uitverkocht zijn, vanwege de enorme aandacht die op deze samenwerking gevestigd is. Zou jij een van deze unieke schoenen aan jouw collectie willen toevoegen? 

Shop jouw nieuwe Wales Bonner x Adidas Samba's op FreeSoulz.nl!

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.