Disclaimer

**Disclaimer voor Freesoulz**

Deze disclaimer is van toepassing op de website van Freesoulz en alle gerelateerde diensten. Door gebruik te maken van onze website en diensten, ga je akkoord met de voorwaarden zoals uiteengezet in deze disclaimer.

**Intellectueel eigendom**

De inhoud van deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, en ander materiaal, is eigendom van Freesoulz, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Freesoulz materiaal van deze website te kopiëren, verspreiden, reproduceren of op enige andere wijze te gebruiken.

**Informatie en aansprakelijkheid**

Freesoulz streeft ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken op deze website. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig, accuraat of actueel is. Freesoulz is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website.

**Externe links**

Deze website kan links bevatten naar externe websites. Freesoulz is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade of letsel als gevolg van het gebruik van de externe links.

**Wijzigingen**

Freesoulz behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Door het voortgezette gebruik van de website na het plaatsen van wijzigingen, ga je akkoord met de gewijzigde voorwaarden.

Neem contact met ons op via contact@freesoulz.nl voor eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot deze disclaimer.