Return Policy

Return policy van FreeSoulz.nl

Stuur een e-mail naar contact@freesoulz.nl met uw bestelnummer, naam, het product dat u wilt retourneren en de reden hiervoor, bijvoorbeeld als je van gedachten verandert bent of als je toch een andere maat nodig hebt!

Lees hieronder zorgvuldig om ervoor te zorgen dat u voldoet aan ons retourbeleid.

1. Algemeen

1.1 Dit retourbeleid is van toepassing op alle aankopen die zijn gedaan via de website FreeSoulz.nl. Door een aankoop te doen, stemt u in met dit retourbeleid.

2. Retourvoorwaarden

2.1 Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

a) Het artikel moet in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeren.

b) Het artikel moet worden geretourneerd in de originele verpakking, inclusief alle labels en accessoires.

c) Het retourverzoek moet binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel worden ingediend.

2.2 Let op: gepersonaliseerde, op maat gemaakte of gedragen (buiten huis) artikelen komen niet in aanmerking voor retourzending, tenzij er sprake is van een defect of een fout van FreeSoulz.nl zelf.

3. Retour indienen


3.1 Om een retourverzoek in te dienen, dient u de volgende stappen te volgen:

a) Neem contact op met de klantenservice van FreeSoulz.nl om uw retourverzoek aan te melden, dat kunt u doen door te mailen naar contact@freesoulz.nl.

b) Wij geven dan een akkoord om het product terug te sturen, zodat we op de hoogte zijn van de retourzending.

c) Verpak het artikel veilig en stuur het terug naar het opgegeven retouradres dat wij in de mail sturen.

3.2 De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. FreeSoulz.nl is niet verantwoordelijk voor eventueel verlies of beschadiging tijdens het retour transport. Wij raden u aan om uw retourzending te voorzien van een track & trace-code en deze te verzekeren!

4. Contact

4.1 Indien u vragen heeft over dit retourbeleid of een retourverzoek wilt indienen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van FreeSoulz.nl via:

WhatsApp: +31629197862
Instagram:
 @freesoulz2
Mail: contact@freesoulz.nl

Let op: Dit retourbeleid kan te allen tijde worden gewijzigd of bijgewerkt door FreeSoulz.nl. Zorg ervoor dat u regelmatig de meest recente versie raadpleegt voordat u een retourzending indient.

 

Andere voorwaarden:

1. Bestelling annuleren

1.1 Indien u een bestelling wilt annuleren;

1.1.1. Als het product nog niet is verzonden kan de bestelling nog geannuleerd worden! Neem zo snel mogelijk contact met ons op via mail, WhatsApp of Instagram en dan zullen wij ons best doen de bestelling op tijd voor je te annuleren! Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht!

1.1.2 Als het product al is verzonden, dan moet het pakketje afgeleverd zijn bij de klant en zal de klant (op eigen kosten) moeten retourneren. Zodra het pakketje weer bij FreeSoulz is, krijgt de klant per direct het geld teruggestort op zijn of haar rekening.

2. Wijziging van gedachten, uitwisseling en onjuist product

2.1 Als u van gedachten bent veranderd, een ander product wilt of per ongeluk het verkeerde product hebt besteld, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via contact@freesoulz.nl. Vermeld uw bestelnummer en naam.

2.2 FreeSoulz.nl kan u adviseren over het retourproces of, indien van toepassing, instemmen met een uitwisseling. Raadpleeg paragraaf 3.1 voor het indienen van een retourverzoek.

3. Fabrieksfout, breuk na gebruik of beschadigd na levering

3.1 Als het artikel een fabrieksfout vertoont of breekt na normaal gebruik, dient u contact op te nemen met onze klantenservice via contact@freesoulz.nl. Stuur foto's van het defecte item mee en vermeld uw bestelnummer en naam.

3.2 FreeSoulz.nl zal het defect beoordelen en, indien van toepassing, een retour label aanmaken en naar u toesturen. Raadpleeg paragraaf 3.1 voor het indienen van een retoursverzoek. (Keep in mind dat wij alle producten gronding controleren op flaws en authenticiteit voordat ze de post op gaan, dus misbruik maken van dit beleid heeft geen zin).